Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Mała przeróbka osłony łańcucha tylnego błotnika.
"Dla Montany" Jak widać na zdjęciach oryginalna osłonka rady nie dawała i suzi chlapała czasami smarem jak za ostro nasmarowałem łańcuch Teraz te czasy się skończyły osłona z rometa za 7 zł plus nity za 1,50 zł i chwila czasu. Dociąłem i założyłem Może trochę dziko to wygląda ale sprawuje się na medal Miał już ktoś podobny problem to to jest rozwiązanie albo nie smarujcie łańcucha
Tylko jak już będziecie robić to nie zapomnijcie podłożyć małych metalowych podkładek od spodu na nit bo inaczej się rozciśnie wchodząc w osłonę i może nawet w oryginalną osłonkę więc może połamać i zniszczyć, a jak jest podkładka to nic się nie stanie z doświadczenia wiem powiem też, że lepiej i pewniej trzyma
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Re: Mała przeróbka osłony łańcucha tylnego błotnika.
Numer konta i żądana kwota poszła na gg, czekam na przelew .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
27 mar 2010, o 00:48
spazz
chachar
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:29 Posty: 2311 Lokalizacja: Oberschlesien
Moto: Brak
tak jak na forum fidela dalej twierdze ze to strzany patentos jest!
_________________ CHŁOP BEZ POLERKI JEST JAK MIĘSNY BEZ WINERKI!!!
27 mar 2010, o 10:00
Longer
motocyklista
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 11:28 Posty: 254 Lokalizacja: Sieraków / Stalowa Wola
Moto: SV 650N 01r. blue :)
Może i ten dodatek się sprawdza ale nie bardzo mi się to widzi estetycznie. Na twoim miejscu pokusiłbym się o doklejenie coś na wzór paska z tworzywa, zaszpachlować i ładnie polakierować, wszystko da się zrobić. No ale o gustach się nie dyskutuje skoro Ci się podoba to ok.
Longer napisał(a):
Może i ten dodatek się sprawdza ale nie bardzo mi się to widzi estetycznie. Na twoim miejscu pokusiłbym się o doklejenie coś na wzór paska z tworzywa, zaszpachlować i ładnie polakierować, wszystko da się zrobić. No ale o gustach się nie dyskutuje skoro Ci się podoba to ok.