| Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;) 

| Autor | Wiadomość |  
			| Słoniu SV Rider 
 Moto: H2 / RSV4 Factory
   |   Re: nauka niemieckiegoNiestety to prawda. Chyba najgorsi są hiszpańscy studenci z Erasmusa...przyjechali do Warszawy tylko balować i kraść szklanki z klubów   

|  
			| 4 sty 2013, o 15:11 | 

|  
		|  |  
			| Miles SV Rider 
 Moto: Versys; SV650N
   |   Re: nauka niemieckiegoTrafiłeś w dziesiątkę... od 4 lat jestem w ESNie (Erasmus Student Network) i to co tam widzę przechodzi wszelkie wyobrażenia. Pomijając już fakt napalonych i głupich studentek, które nie widzą świata poza tymi Hiszpanami, a po rozum do głowy przychodzą dopiero po kilku latach, kiedy to zauważają, że jednak z takim żyć się nie da, bo nie potrafi nawet wymienić głupiej uszczelki w wężu od pralki, albo żarówki... na dodatek jest nieporadny i błądzi jak dziecko we mgle    Do tej pory poznałem tylko jednego porządnego, ale jak się okazało ma ojca Polaka więc tatuś przekazał odpowiednie geny i wyszedł na ludzi. A tak swoją drogą... fajny kawałek mówiący o tym, o czym teraz pisałem:http://www.youtube.com/watch?v=1PQ670sfFXU_________________
 Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia.

|  
			| 4 sty 2013, o 15:21 | 

|  
		|  |  
			| Słoniu SV Rider 
 Moto: H2 / RSV4 Factory
   |   Re: nauka niemieckiegoTeż się z nimi użeram bo stoję na bramkach... do niektórych klubów nie są w ogóle wpuszczani, bo my nie będziemy sobie komplikowali roboty pilnowaniem tych tumanów, im nic się nie przetłumaczy, nawet w ich języku. Oczywiście są też tacy, którzy są bardzo w porządku, ale to rzadkość.
 Co do ich sąsiadów - Portugalczyków - to nie mam takich zastrzeżeń...

|  
			| 4 sty 2013, o 18:48 | 

|  
		|  |  
			| VjankuV SV Rider 
   |   Re: nauka niemieckiegoJa za to bardzo polubiłem Macedończyków i Albańczyków    Co już o Serbach nie powiem  _________________
 Suzuki SV 650 N 2000r.
 Janku bikes

|  
			| 6 sty 2013, o 17:35 | 

|  
		|  |  
			| exo SV Rider 
 Moto: SV650S 2003
   |   Re: nauka niemieckiegoodgrzewając kotleta - pracowałem na północy  Hiszpanii (kraj basków) i to o czym piszecie raczej się ich nie tyczy. Co innego południe - 100% racji. _________________
 Nie ma kobiet idealnych. Są tylko takie, które swoje wady potrafią przysłonić swoim biustem.

|  
			| 3 mar 2013, o 21:02 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  
	|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach