| Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;) 

A może by tak Bieszczady w sierpniu 

| Autor | Wiadomość |  
			| drk SV Rider 
 Moto: under construction
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuDrążek to podstawa  _________________
 Imperare sibi maximum imperium est

|  
			| 11 lip 2016, o 11:07 | 

|  
		|  |  
			| Markuz motocyklista 
 Moto: SV650S 2000
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuSzydercy....wiedziałem że mogę na Was liczyć     

|  
			| 11 lip 2016, o 13:09 | 

|  
		|  |  
			| Agi SV Rider 
 Moto: GS500f'04, SV650 SK5
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuHeh, mój temat, więc pora na działanie. 12.08 o godzinie 16:01 zaczynam urlop. Myślę, żeby wyjechać w sobotę 13go, gdzieś tam w Bieszczady i na żywioł szukać noclegu. Miejsce docelowe jeszcze do ustalenia. Wyjazd najpewniej na jakieś 4 dni, czyli powrót we wtorek, no może w środę.
 Ktoś się pisze?

|  
			| 1 sie 2016, o 00:07 | 

|  
		|  |  
			| koroviov SV Rider 
 Moto: SV650 SS
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuFajny pomysł z tym szukaniem na żywioł. Jak będę miał motor to tym razem chyba pocisnę. I tak zacznę w końcu turystyke o której marzę od kilku już lat. _________________
 Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.

|  
			| 1 sie 2016, o 12:12 | 

|  
		|  |  
			| Pedros Łowca 
 Moto: Perła - Smerf
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuA może do Szczecina ? tam wtedy będę  _________________
 JEŚLI KIEDYKOLWIEK BĘDZIE CI ŹLE, BĘDZIESZ MIAŁ PROBLEM, BĘDZIESZ POTRZEBOWAĆ MOJEJ POMOCY, TO PAMIĘTAJ NIE DZWOŃ DO MNIE

|  
			| 1 sie 2016, o 13:19 | 

|  
		|  |  
			| Dżoana motorowerzysta 
 Moto: SV 650N 2000
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuSiema!!! i koniecznie zajrzyj na Bieszczadzką Przystań Motocyklową w Czarnej  :-) http://www.motocyklemwbieszczady.pl/ _________________
 https://www.facebook.com/moto.tropy/

|  
			| 6 sie 2016, o 21:03 | 

|  
		|  |  
			| Miles SV Rider 
 Moto: Versys; SV650N
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuFajnie było Was spotkać w Ustrzykach Dolnych. Później chyba jeszcze gdzieś plastic mi śmignął w strugach deszczu jak wracałem z Soliny. Mam nadzieję, że pogoda dopisała  _________________
 Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia.

|  
			| 16 sie 2016, o 10:28 | 

|  
		|  |  
			| plastic Mister SVforum 2014 
 Moto: VFR 800X Crossrunner
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuZmoczyło mnie konkretnie, ale z cukru nie jestem    No i Was (ze wskazaniem na Ewelinę   ) było miło zobaczyć  _________________
 Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....

|  
			| 17 sie 2016, o 23:41 | 

|  
		|  |  
			| Agi SV Rider 
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuI Was było miło spotkać    Pora na małe podsumowanie   Na początek przeogromne podziękowania za towarzystwo dla Dono i Plastica, to dzięki Wam będę miała co wspominać     .  Wyjazd prze-mega-zajebisty.  Ja nawinęłam 1316km.  Pogoda ogólnie nam dopisała - było ciepło i słonecznie. Taki mocniejszy deszcz złapał nas tylko w niedzielę wieczorem.  Wyjazd zaplanowany był od 13 do 16, ale tak mi się spodobało, że zostaliśmy jeszcze jeden dzień   Byliśmy w: Ustrzykach Dolnych, Sanoku, Przemyślu, Solinie, okolice Polańczyka [chyba    ], Cisna, Dukla, Bóbrka, Prządki, Krosno i Odrzykoń. Taka mniej więcej była kolejność, możliwe, że o czymś zapomniałam   Najeździliśmy się, nazwiedzaliśmy, podziwialiśmy widoki po drodze - oj cudnie tam jest     To był do prawdy mega udany wyjazd   Kilka zdj [uwaga - nie jestem specjalistą od fotografowania    ]:            _________________
 Non quo sed quo modo

Ostatnio edytowano 19 sie 2016, o 00:41 przez Agi, łącznie edytowano 1 raz 

|  
			| 19 sie 2016, o 00:03 | 

|  
		|  |  
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniu"...Kostrzynie..."? Krościenko?    Zapomniałaś o zgrupowaniu w Arłamowie    W Polańczyku jedliśmy wyśmienitego pstrąga  _________________
 Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....

Ostatnio edytowano 19 sie 2016, o 00:46 przez plastic, łącznie edytowano 1 raz 

|  
			| 19 sie 2016, o 00:37 | 

|  
		|  |  
			| Agi SV Rider 
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuyy, no właśnie   Nie wiem dlaczego napisałam Kostrzyn, już 'wykreśliłam' ten punkt  _________________
 Non quo sed quo modo

|  
			| 19 sie 2016, o 00:44 | 

|  
		|  |  
   |   Re: A może by tak Bieszczady w sierpniuTo samo z innego punktu widzenia   Zaczęło się od koncertu KSU w Ustrzykach Dolnych, czyli w kolebce....    Nie mam zdjęć z najciekawszych momentów, bo pogo dotarło i do Nas   Zaskoczyło Nas to, że w Ustrzykach stanął pomnik motocyklisty zapier...cza.  Następnego dnia młodzi szybko łapią formę, ja chętnie chowam się po drugiej stronie aparatu.  Adrian skoczył po dopalacze  Później poszedł pogadać z autochtonami  Ogarnął się, w drogę  Burza udekorowała mi moto, dobrze, że nie brzozą    cdn._________________

|  
			| 20 sie 2016, o 01:19 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  
	|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach