Młoda dziewuszka, ma dopiero 23 lata. Na co jej taki stary pierdziel jak ja? Z drugiej strony zdążyłem już podczas korepetycji wyśledzić że nie ma żadnego chłopaka. Uważam że zdolna jest wyrwać dowolnie wskazanego O przyjaciółkę wolałem nie pytać bo byłaby to wielka szkoda dla męskiego rodzaju.
oj byś się zdziwił... albo i nie historia nie takie zna przypadki... ...lepiej powiedz jak te lekcje francuskiego idą ??? tzn. chyba rosyjski miał być
(drążę temat bo kiedyś miałem podobną sytuację tylko to ja byłem "uczniem" - korepetytorka była nadzwyczaj uzdolniona)
_________________ ...najlepsze co można robić w ubraniach? szybko zaraża i wciąga ? ...
9 lut 2016, o 21:44
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Re: co mnie dziś urzekło
Póki co to wymóżdżyłem że wezmę książki. Dam jej np. Sołdata Czonkina do poczytania mi na głos. Bo przede wszystkim to chodzi o wymowę i akcent oraz o rozproszenie angielskiego zbijania ze zjadaniem końcówek co w wydaniu rosyjskim jest mało zrozumiałe. Przy okazji nie zmęczę języka gadaniem Babcia byłaby prawie na etapie wstępnym żeby powiedzieć że idzie dobrze
o to to...do Moskwy ale najpierw jakaś vodka typu beluga (czy jak jej tam) z czerwonym kawiorem z dzikiego łososia co by dziewucha trochę klimatu wschodniego zaznała wtedy z językiem łatwiej ... i w ogóle łatwiej
_________________ ...najlepsze co można robić w ubraniach? szybko zaraża i wciąga ? ...
9 lut 2016, o 22:02
Rozkosmany
SV Rider
Nie no, aż tak to trochę przegięcie. Pewno jednak coś z dań francuskich byłoby lepsze na przekąskę Bo to zawsze fanie usłyszeć jak lubi, no to co pisała Dopiero potem trochę kulinaria na ostre zmieniać
9 lut 2016, o 22:15
Cezar
SV Rider
Dołączył(a): 29 lip 2015, o 06:23 Posty: 637 Lokalizacja: mapenzi
Moto: SV650s K7 we wiśni
A kto na nim pojedzie? Gdybym np. gdzieś usłyszał że pilotować tego wariata będzie Ian Hutchinson to powiem że poszedłbym do budy i obstawił zakład. To maszyna właśnie dla kogoś z takimi postronkami na nerwach i z lodowatą analizą jaką on ma.
ed: właśnie z ciekawości zaoczyłem w google i wyczytałem że prowadzą rozmowy z dwoma zwycięzcami. Jeżeli więc nie gadają z Ianem to niech się pałują z tą motorynką
19 lut 2016, o 15:34
Dziaku
SV Rider
Moto: SV650S'99
A Ian już czasem nie ma kontraktu z Tyco BMW na ten sezon ? @edit Potwierdziło się że wystartuje Ian Lougher, 10 krotny zwycięzca na wyspie man, zakończył karierę w 2013, obecnie ma 53 lata.
Ostatnio edytowano 20 lut 2016, o 00:07 przez Dziaku, łącznie edytowano 1 raz
19 lut 2016, o 16:16
Rozkosmany
SV Rider
Tak, masz rację. Ian ma kontrakt z BMW. Laugher W sumie niezły jest koleś. Fajnie kiedyś też łykał zakręty i pamięta czasy czasy lżejszych dwusuwów jeszcze na drogach Ale Hutchinson to morderca, chirurg, planista, szpieg czyichś słabości i zimnokrwisty żołnierz w jednym. Idealny jak na moje do takiego motocykla. Który jeżeli choć w części jest tak dobry jak niegdysiejsze 2T to może ta maszyna podjąć walkę ze wszystkim z dużą szansą na zwycięstwo
Co mnie urzekło... Niestety towar z pejsbuka, Ci co mają mogą zobaczyć. Zdjęcia z fanpejdża jednego serwisu w Poznaniu (Cerbol, właściciel mega równy gość z jajem) Tytuł galerii "Gemela lutego- GSX-R 1000". Pomysłowość ludzka nie zna granic. https://www.facebook.com/media/set/?set ... 318&type=3
Wydaje mi się że jak ktoś nie ma konta na fb to też może zobaczyć i nacieszyć oczy.
24 lut 2016, o 00:28
Arek1
SV Rider
Dołączył(a): 21 mar 2012, o 00:41 Posty: 2924 Lokalizacja: Bezrzecze/Szczecin
Moto: Bawaria...
piotras napisał(a):
Co mnie urzekło... Niestety towar z pejsbuka, Ci co mają mogą zobaczyć. Zdjęcia z fanpejdża jednego serwisu w Poznaniu (Cerbol, właściciel mega równy gość z jajem) Tytuł galerii "Gemela lutego- GSX-R 1000". Pomysłowość ludzka nie zna granic. https://www.facebook.com/media/set/?set ... 318&type=3
Wydaje mi się że jak ktoś nie ma konta na fb to też może zobaczyć i nacieszyć oczy.
Porażające... Takie oszustwo powinno być karane z urzędu...