Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
Moto: Yamaha TDM 850 '01
Re: Nowe moto Infi - rozwiązanie zagadki
No i chyba to właśnie było największym powodem, dla którego Bartek wybrał mi właśnie Trampka
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
8 lip 2010, o 17:09
tipmann85
motocyklista
Gratulacje nawet ładny
8 lip 2010, o 23:41
Infi
Masterka ognisk
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
No. To można powiedzieć, że rozdziewiczyłam nowe moto
Po początkowych wrzaskach: "Gdzie do cholery jest przednie koło??!!??" jakoś się zaprzyjaźniliśmy i zgodnie z Bartkiem ochrzciliśmy nową pociechę wdzięcznym imieniem "Lazurek"
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
Aeroklub w Inowrocławiu - zakaz wstępu nawet pieszo