Suzuki SV650S 2001 Cafe Racer ?
Siemanko
Rok temu zakupiłem Sv650S z 2001 roku , w bardzo fajnym stanie

przelatałem nią trochę km, do wakacji dokładnie , byłem z niej mega zadowolony , pasował mi ten motocykl w 100%

ale w życiu się tak potoczyło że niestety musiałem ją sprzedać... ale teraz po pół roku udało mi się znaleźć kontakt do właściciela i ją odkupić
Jak się okazało z wielkim smutkiem

ponieważ "pan".. zdążył ją załatwić.. tzn , zaliczył szlifa , jak się okazało na miejscu na szczęście nic poważnego

Plastiki tylko porysowane , nawet nie połamane ^^ do wymiany clip on bo lekko zgięty i urwany ciężarek , set i lusterko , także tragedii nie ma
![happy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
stwierdziłem że ją odratuje , jest to wersja S i tak sobie te przednie owiewki mi się podobają , już mając ją za pierwszym razem zastanawiałem się nad przerobieniem jej trochę w stylu cafe racera , teraz mając czas i rozebrane moto stwierdziłem że to dobry moment żeby to zrobić
Półka i clipony z wersji S zostają , licznik jak wiadomo od wersji N jest kosmicznie drogi więc raczej zostanie od wersji S dlatego szybkę jakąś od nakeda też muszę zamontować , na tyle szeroką żeby w miarę schować zegary , mocowanie licznika i lampy to nie problem , zrobię sam

kwestia teraz żeby znaleźć lampę przednią , są ori lub z innych moto ale są też jakieś z alledrogo...
Moje pytanie takie , czy ktoś już robił coś w tym stylu ? może mi jakoś doradzić ? może ma jakieś zdjęcia jak to wszystko siedzi ?
Ogólnie szukam inspiracji jak to wszystko ogarnąć
Pozdrawiam